Fri Frakt over 500 kr / Nye priser / Kun på nett.

Nye tider for Viiben

Hej, en kort opdatering herfra. Viiben skifter idag d. 15 oktober fra at være en konventionel møbel leverandør med konventionelle lokale forhandlere. Til at være en udelukkende online mødel leverandør. Dette gør vi for at kunne tilbyde endnu bedre priser til vores kunder unden at gå på kompromis med kvaliteten vi hele tiden har haft. 2020 har været og er et udfordrende år for os allesammen. Viiben er ingen undtagelse, vi mæker det i særlig grad.

 

Det er derfor at vi nu revurdere selve grundlaget for vores foretningsmodel og dermed ændre vores måde at gøre tingene på. Men til syvende og sidst er det nærmest udelukkende til fordel for vores trofaste kunder. det er klart enkelte vil selvfølgelig gerne se vores ting i en butik, men det er desværre ikke muligt længere og et beklager vi. Men for at lette på den del skal vi sørge billing fragt og enkel retur. 

Afslutningsvis vil jeg gerne takke vores fine forhandlere for godt arbejde og god støtte igennem de sidste par år. En speciel tak skal rettes til Hus i Nord som har være en uvurderlig partner igennem hele Viibens virke. 

 

Jeg håber vi ses i webshoppen, med venlig hilsen 

Christian Gade / Gründer 


Kommenter

Kommentarer skal godkjennes før de publiseres