Viiben AS & Vanadis AS (Eli Sævareid) inngår avtale om emisjon

Viiben AS inngår samarbeid med Eli Sævareid, med på laget er også Øivind Lindøe. Med tilførselen av nye midler og styrket markedskompetanse satser Viiben på å nå ut på bredere nasjonale- & internasjonale- markeder innen 3 år. Viiben har designet og produsert barnemøbler i to år og er blitt tatt godt imot på Haugalandet og i Oslo. Men nå er det vekstmulighetene som gjør at tidligere ene-eier og designer Christian Gade ser behov for kapitaltilførsel og noen å spille på lag med.

  •  “Nå har jeg drevet alene på hobbybasis i kjelleren i nesten 2 år, så nå følte jeg det var tid til å komme videre” uttaler Christian Gade, som nå vil jobbe fullt med Viiben

Viiben designer enkle og funksjonelle kvalitetsmøbler til barn, men har ambisjoner om at ta for seg design til alle aldre i løpet av 2019. Møbler og tilbehør til hjemmet designes og testes i Haugesund og produseres etterfølgende utenfor Stavanger og i Danmark. Det har også vært en stigning av spesialoppdrag hvor enkeltpersoner eller bedrifter har spesifikke ønsker som Viiben har designet “custom” løsninger til.

“ kvalitet, bærekraft og enkel estetikk har alltid vært de drivende krefter i mine design, nå kommer Eli og Øivind inn og hjelper med fokus på kommersialisering og vekst, jeg gleder med til å sammen ta fatt på den del i tiden som kommer” sier daglig leder Christian Gade

Samarbeidet mellom Gade, Sævareid & Lindøe sikrer en god kombinasjon av erfaring, ledelse, markedsføring & gründerskap.

“Jeg har hele tiden drømt om å finne noen som forstår mine produkter og mine kunder. Og det har jeg funnet i Eli & Øivind. Jeg er sikker på at dette er en perfect match og gleder meg selvfølgelig veldig til å se hva fremtiden bringer” Uttaler Gade.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres